14 Ekim 2013 Pazartesi

İyi Bayramlar ve Mektupdaşlık

Hepinize bolca dinlenebileceğiniz, sevdiklerinizle doya doya vakit geçirebileceğiniz güzel bir bayram diliyorum. Ben kurban bayramlarından pek haz almam, çünkü ne kesilen hayvana bakabilirim, ne onu doğrayabilirim ne de etini yiyebilirim. Vejetaryen misin diye sorarsanız, hayır değilim ama tik işte. Kardeşim Nesrin'in tabiri ile, biz organik et yemiyoruz :)

Ben ilk iki günü izinli olup diğer günler çalışacağım, ama gocunmuyorum. Çünkü bu seneki göçebeliğim yüzünden iş ortamından epey uzak kalmıştım. Ayrıca şu andaki işim beni mest ediyor diyebilirim. Bir ara ona da değineceğim.

Biz geçen senelerde blogdaşlar olarak kartlaşıyorduk ya hani bayramdan bayrama. Biz bunu neden bayramlarla sınırlıyoruz diye bir düşünce takıldı aklıma. Hatta daha önce blog aleminde böyle etkinlikler oldu fakat ben burada olmayışımdan kaçırdım. Hayır yani, postcrossing'e üye oldum ama yok biz el yapımı kart istemeyiz ,şu olmasın bu olmasın diye sınırlamalar ile karşılaştım. Bizde sınır mınır olmasın arkadaş. Yalnız sadece vefalı insanlar katılsın istiyorum, katılıyorum diyen bu işin arkasından durmalı ve gelen karta cevap yazmalı. Hoş kendim de çok savsağım bu konuda ama  , buna rağmen kuralcılığımla da dikkat çekmiyor değilim hani :)

Yazı hepimiz için ayrı değerli, bu yüzden bloğumuz var. Ama bir kağıda karalanan iki kelam ,posta kutusunda beliren zarflar ,bence ayrı değerli.

KURALLAR :

1) Katılmak isteyen kişi dilekcivan_@hotmail.com adresine adını soyadını ve açık adresini göndermelidir.
2) Katılımcı kişiler bu bilgilerinin yanına, muhakkak hangi bloğun sahibi olduğunu eklemelidirler.
3) Katılımcı kişilerin sadece isimleri ve blogları,  bloğumda paylaşılacaktır. Ve her katılımcı yazışmak istediği 3 kişiyi belirleyip mail adresime dönüş yapacaktır. Bu bilgi doğrultusunda size, belirlediğiniz kişilerin adreslerini mail yolu ile göndereceğim.
4) Seçilmeyen katılımcı olursa onları bizzat ben seçeceğim :)
5) Son kural ve özellikle rica ettiğim konu olarak , mektuplaşmayı herhangi bir nedenden ötürü sürdüremeyeceğinizi düşündüğünüz zaman şahsıma bilgi verilmesidir. Yaptığımız şeyin amacı birbirimize küçük mutluluklar sunmak , dolayısıyla kimseyi boşuna bekletmemizin bir manası yok.

Şimdiden gelecek mailleri sabırsızlıkla beklemeye başladım bile ...

3 yorum:

Nesrin dedi ki...

tabikisi ben varımmm !!!

Unknown dedi ki...

Ben varim! Mail atiyorum birazdan ;))

Bugday Tanesi dedi ki...

O zaman fazla beklemeyelim, fazla katılım olmasa da dört kişi bile çok şey demek :)