6 Haziran 2012 Çarşamba

BU HAFTA ICINDE

Bu hafta içinde

- İşe daha önceleri de bahsettiğim 12 senelik bisikletimle gidip gelmeye başladım.

-Ailecek birazcık kilo vermemiz gerekiyor düşüncesine Benek'i de katarak onu da ekledim bisiklet turlarına. Yanımda pıtı pıtı koşuyor hanım. Malum yaz geldi bikinilere sığmak gerek.

- Bu fikre destek olarak hafta içi abur cuburlarına dur dedik. Ama hafta sonu gömülmek serbest. Bu diyetin adı ''ne anladık biz bu işten''. Dukanmış mukanmış sollar geçer vallahi.

- Kitap okuma konusunda tembelleştiğimi düşünerekten zoraki sayfa bitirme uygulaması başlattım. Örneğin her gün en az 10 sayfa okuyacaksın, saat kaç olursa olsun. Kendime sadıklığımı tebrik ettim doğrusu, işe yarıyor.

- Hastane koridorlarında git geller yaptım. Daha önce karaciğer donörü olduğum için kontrollere gitmem gerekti. Ultrasona aç gitmem gereken ben mis gibi bir kahvaltı yapıp randevum olduğunu hatırladım. Dolayısıyla gitmedim. Gitmeyince de beni bekleten ve randevularımı sürekli erteleyen hastane personeline içten sevgilerimi gönderdim.

- Hastaneye gitmeye çalışan iki teyzeye, hasta hasta yokuş tırmanmasınlar diye arabaya buyur ettik. Gencecik bizlere, şirket arabası olduğu halde güvenemediler ve biz kendimiz çıkarız dediler. Bir anlık bir bozulma yaşasak da önemli olan teklif etmekti diyerekten yolumuza devam ettik. Artık birbirimize olan güvensizliğimizi açıkça belli ediyoruz. Ne diyelim hayırlısı...


 Hafta devam ediyor ama şimdiye kadar böyleydi. Benek'li bir veda ile görüşmek üzere...


7 yorum:

Nesrin dedi ki...

hahah aynı resim aynı konuyu paylaşmışız çok komiğiz ya ah ablam seviyorum sizi

Bak Bu Harika dedi ki...

Eskiden çok bisiklete binerdim çok özledim bisiklet almam lazım. Bende bloğuma beklerim.
Görüşmek üzere
www.bakbuharika.blogspot.com

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

bugdaycim selam.uzun bir suredir senin bloguna giremiyorum ben nedense. Birtek senin bloga giremiyorum. hemen disari atiyor sistem. bu yorumum gelecekmi onuda bilemiyorum. sevgiler.

Fatma dedi ki...

Bisiklet konusunda iyi yapıyorsun, gerçekten form tutuluyor bisikletle bacakların güzelleşiyor, hanımların size güvenmemesi ise hoş bir deneyim olmuş size,Benek'se süper çkmış maşallah:)

MAVİANNE dedi ki...

canım nasıl karaciğer donorüsün? anlayamadım sende mi bir rahatsızlık var
hayatımızda hep güzellikler iyi davranışlar olsa ne güzel olur o yaşlılara teklif etmeniz bile yeter
öptüm

Bugday Tanesi dedi ki...

Nesrin'im evet kopyala yapıştır gibi oolmuş :=)

Bahbuharika, bloguma hoş geldin. Bisiklet zevkli şey,erteleme al bence de.

Güngörcüm birçok kişi siteme giremediğini söylüyor. Keşke sıkıntıyı çözebilsem.Yorumun ulaştı ama, öperim.

Fadiş evet bizim ne anladım bu işten diyetine de destek oluyor :)

Maviannem, 2006 senesinde anneme karaciğerimden bir parça vermiştim. Anneannem de anneme böbreğini. Türkiye'deki ilk üçlü nakil işlemi oldu. Yani canlıdan canlıya.Karaciğer kendini yeniliyor eski halini aldı ama kontroller yaptırıyorum ara ara.Ne kadar uğraşsak da bambaşka bir sebepten kaybettik annemi. Ama en azından güzel bir anne kız ilişkimiz oldu. Anılarla yaşatıyorum.

Duru Günaçan dedi ki...

diet fikrine bayıldım. yazın ortasına geldik ama bende hala tık yok.sanki sığacakmışım gibi bugün 3 adet bikini aldım. senin dietini uygulayım bakalım belki işe yarar da bayramda tatilde bikini giyebilirim. sevgiler:)