13 Mart 2012 Salı

TRAŞ

Benek'imi aşağı yukarı tanıyorsunuz artık. Kendisi obez görünümlü pofuduk bir köpekcik. Akıllı, uslu. Şu Yetenek Sizsiniz'de birinci olan Max kadar olmasa da yeteneklidir kendi çapında :)



Uzun tüyleri, birbirine girmeye dolanmaya başlayınca veteriner abisine götürüp şöyle bir amerikan traşı yaptıralım dedik. Tüyler traşlandıkça alttaki deri ortaya çıktı ve biz yavrucağızımıza gülmeye başladık. E ama komik değil mi, baksanıza...


Yolunmuş tavuk gibi kaldı ortacıkta. Ama çok rahatladı. Manken gibi oldu kızımız :) Belki rahat oluşumuz 4 ay sonra eski haline kavuşacağından olabilir, kim bilir....

5 yorum:

Asuman Yelen dedi ki...

Canım yaa. Gülmeyin. Çok bozulur. Benim arkadaşımın köpeği gülenlere hırlardı ve kuyruğuyla örtünecem diye uğraşırken dengesi bozulur yampirik yürürdü. Hem de kocaman bir Golden dı. Düşün trajediyi.

bilge ve annesi dedi ki...

Ay kıyamam, ayna da kendine bakmasın çok bozuluyorlar bildiğim kadarıyla

MAVİANNE dedi ki...

ayyy çok şeker

Bugday Tanesi dedi ki...

Son durum bildirisi : Benek yeni haline iyi adapte oldu, şükür depresyonlu haller yok. Üstüne üstlük biz evde yokken gidip sehpahanın üzerinde duran tam 14 adet çikolatayı yemiş bulunmakta bu çok masum görünen cadı.

Asuman Yelen dedi ki...

Aman tatlının yasak olduğunu biliyorsun değil mi? Körlüğe kadar gidiyor.