8 Aralık 2011 Perşembe

MİM YAPIŞMIŞ SAYFAMA

Sevgili Nehir İda mimlemiş beni...

Kuralı ,ödülü veren kişiye teşekkür etmek ve blogunun linkini vermekmiş.
Teşekkürler Nehir İda :)

Mimin konusu ise, hakkımızda 7 gerçeği paylaşmakmış. Biraz düşündürücü, ama başlayalım bakalım ne çıkacak :)

1- İlk gerçeğim, sakatat yemediğimdir. Kesinlikle ağzıma sokmadığım ve bunlar nasıl yenir dediğim bir yemek türüdür.

2-Söylemesi ayıp biraz hurdacılık vardır bende. Bunu kullanışlı hale getiririm deyip, saklarım bir şeyi ve sonra hiç kullanmam. Evim çöp eve dönmesin diye bir sene sonra biriktirdiklerimin hepsi çöpe gider :)

3- Çilek orta okuldan beri zaafımdır ve sonradan da lakabım olmuştur. İleride bir kızım olursa adı Çilek olsun isteyebilirim. O zamanki koşullara bağlı tabi :) Ve tabi ki kocişin onayına.

4 - Sarımsak vazgeçilmezimdir. Taze sarımsağı ekmek arası yapıp yiyenlerdenim, tazesi yoksa sarımsak dişleriyle bu eksiği tamamlarım. Yoğurda,yemeğe,soslara her yere ilave ederim :) Tabi çalışan biri olaraktan iş saatleri içerisinde tüketmemeye özen gösteriyorum. Ağız kokusu temiz olmalıdır.

5 - Yemek yapmasını değil ama yemesini çok severim :)

6- Sofra birlikteliği benim için çok önemlidir. Herkes sofraya oturmadıkça o yemeğe başlanılmasından pek hoşlanmıyorum ve masada 4 kişi oturuyor ve bunun 3 kişisi yemeği bitirip bir kişi hala devam ediyorsa o kişi beklenmelidir bana göre.

7- Misafirliğe gelenlerin televizyon kumandasını alıp televizyonu açmaya kalkmalarına gıcık oluyorum. Görgüsüzlere hiç tahammülüm yok  :)

Eğlenceli oldu bu mim. Şimdi ben de üç kişi belirliyorum.

Sevgili Bilge ve Annesi
Sevgili Ness'in Kelebekleri
Sevgili İnsan Olmak

Hadi size kolay gelsin ...

6 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

ay bizim eve gelen her misafir hemen televizyon kumandasını eline alır. Seyrettiği diziyi eğer seyretmiyorsak çok şaşırır hatta ayıplar :)) Evinde otur seyretsene kardeşimmm

Fatma dedi ki...

Yorumum çıkmamış anlaşılan ben de aynı konu için mimlemiştim seni cevabını da almış oldum böylelikle, sarımsağı her yerde kullanırım ben de bayılırım bazen eşim şikayet eder bu duruma:)

Bugday Tanesi dedi ki...

Ciddi misin Lale abla,işe bak sen. Ayol deli mi bunlar :)Dizileri varsa mutlaka izlenecek olan niye sana geliyorlar ki? Seni mi görmeye geliyorlar diziyi mi?
Bir de ayıplıyorlar ha, tv arızalı diye fişleri çıkarırırım valla :)

Bugday Tanesi dedi ki...

Fadiş, görmedim hiç.
Sana da ayrıca teşekkür ederim. Bu arada ortak noktamız da varmış sarımsakla ilgili, ne güzel :)

Asuman Yelen dedi ki...

Sakatata bayılırım. (Cartlak kebabı ve Mumbar dolması dahil). Diğerlerinin çoğunda benzeşiyoruz. Sofra birlikteliği konusunda ben de hassasım ama "bir" likle pek bir anlamı kalmıyor:))
Çok teşekkür ediyorum mim için. En kısa zamanda gereği yapılacaktır.

Ebru dedi ki...

Teşekkür ederim:)
Eskicilik bende de var, sakatat yemem ve sarımsak ımm bayılırım:) Benzer şeyler artıyor:)