23 Haziran 2011 Perşembe

TEKNOLOJİLİ VE GÜLLÜ POST

Zaman zaman üniversitede olan arkadaşlarımın uazaklığından ötürü derin bir ah çekerim. Özlerim onları, buluştuğumuz zamanları.  Yaz tatillerinde hepsi dökülür Marmaris'e, kışın bir bakarsın kimse yok. Hele ki mezuniyet zamanları yaklaşsın, hem çok sevinirim hem de bilirim ki başka şehirlerde bir hayat başlar onlar için. Belki o dört gözle beklediğim yaz tatilleri bile, gerçekleşmeyebilir artık.

Aralarında okulunu bitirmiş olan arkadaşım Selin burdaydı ve onunla bir akşam buluşması ayarladık.Ben de diğer arkadaşlarıma bir gönderme yapmak istedim internet üzerinden. Facebook sağolsun, paylaşımı saniye saniye görüntülüyor. Olsa olsa bu yolla ulaşırım herkese dedim ve bir kaç arkadaşımı etiketledim. (Blogger'ı kullanan herkes Facebook'u da kullanıyordur, o yüzden beni etiketlemenin ne olduğunu anlatmakla uğraştırmayın,emiii ) Şöyle bir yazı yazdım ayrıca, BİZ BU AKŞAM SELİN'LE BULUŞUYORUZ,SİZ DAHA GELMEYİN BURALARA,ÇATLAYIN DA PATLAYIN...

İşte bu yazıyı yazdıktan bir saat sonra etiketlediğim arkadaşlarımdan bir tanesi ofis kapısında beliriverdi. Gözlerim görüyor ama kalbim inanmıyor. Yok yok,çok özlemişsin hayal görmeye başladın sen dedim kendi kendime.Ama sarılınca ona, anladım ki gerçeğin ta kendisiymiş. Ey teknoloji sen nelere kadirsin , ey facebook arkadaşım şıp diye geliverdi. Niyeti zaten bana süpriz yapmakmış. Ama yol yorgunu olduğundan o gün içerisinde gelmeyi düşünmemiş yanıma. Sonra yazıyı okuyunca toparlanıp gitmem lazım demiş. Canım arkadaşım ne iyi de etmiş.

İnsanın hayatında böyle insanlar sayılıdır. Ve ben de sayılı, ama gerçekten sayılır arkadaşlarım olduğu için çok şanslı hissediyorum kendimi. Böyle bir süprizin arkasından taktım gülümü koluma gezdim Uzunyalı'da :)



 --- Gül gerçektir, sadece bir paket lastiğine sabitlenmiştir :) ---

11 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

gül de sürpriz de...teknoloji de süper...

bilge ve annesi dedi ki...

Buğdayım gülün çok güzelmiş tabi en güzeli güzel arkadaşlıkların olması, öpüyorum

Asuman Yelen dedi ki...

Okul arkadaşlarının yeri ayrıdır. O günlere dönmek çok iyi gelir insana.
Hele böyle sürpriz şeklinde gelişmesi
ne hoş...

Bugday Tanesi dedi ki...

Teşekkürler Lale Abla :)

Bugday Tanesi dedi ki...

Sevdacım,senin gibi becerikli olmayınca ben gerçeklerini alıp takıyorum, napalım :) Ben de öpüyorum.

Bugday Tanesi dedi ki...

Asuman Abla gerçekten öyle,araya ne kadar zaman ve mesafe girerse girsin,kaldığın yerden devam ediyorsun.

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Çok güzel böyle dostluklar hiç bitmesin Buğday'cım:))

Bugday Tanesi dedi ki...

Bitmesin tabi Özlemim, bir de sizin gibi yeni arkadaşlıklar,dostluklar edinince deyilmesin keyfimize :)

Güngör Ekinci Saglik dedi ki...

Bayılırım dost sohbetlerine ve dost sürprizlerine. Çok hoş olmuş gerçekden. sevgiler.

MAVİ TUTKU dedi ki...

Sağlam dostlukları bulmak okadar zorki artık.. Bulunca sarılmak lazım.

Çınar dedi ki...

Her ne kadar bazı şikayetlerimiz olsa da teknolojinin hayatımız üzerindeki olumsuz etkileriyle ilgili, hayatımızı kolaylaştırma konusunda bize sunduklarını yadsıyamayız. Face de paylaşımın sonucunda karşılaştığın bu hoş sürpriz gibi :) Değer bilen değer verdiğin dostların çok olsun canım.