20 Ocak 2011 Perşembe

NERDEN BASLANSA KI ?

Ilk basta cok ozlenildiniz bunu belirtmeden gecemeyecegim. Paylastiklarimizin bizlerde bu denli aliskanlik yapabilecegini dusunmemistim hic. Ama tatil sonrasi pek toparlayamadim kendimi ve yazacaklarimi. Her sey cok hizli gecince, sonra da rutin hayatina geri donunce afalliyor insan haliyle.


Gittim geldim. Guzel gecen her sey hizli biter derler ya, gercekten de oyle oldu. Guzel ve hizliydi; hatta fazla hizli. Donusum hic gitmemis hissi uyandirdi. Sadece beni bekleyen guzel bir supriz vardi. Cekmecemde, benim icin saklanilan biricik yilbasi kartlari :) 


Leylak Ablam  , Lalenin Bahcesi , Nihan , Ozlem , Kara Kitap , Lezzetli Somutlar , Sabunlarim , hepinize ayri ayri cok tesekkur ederim. Çok büyük bir mutluluk oldu. Her birinde yazılan satırları kaçar defa okudum. Yazılardan yüzlerinizi seçmeye çalıştım, huyunuzu çözmeyi denedim. Kartlara dokunan ellerinizi sıktım ve tanıştığımıza çok memnun oldum.

Abarttı diyeceksiniz belki ama, tatilde seneye göndereceğim kartları bile satın aldım. E ne de olsa bir seneden az bir zaman kaldı :))

Bu kadar olmayacak yazacaklarım,daha tatilden güzel manzaralar ve anılar var. Bölüm bölüm sunacağım sizlere efendim ama yarına...

17 yorum:

Delfina ; dedi ki...

Hoşgeldin,yokluğun fazlasıyla belliydi...Kartları şimdiden alman ne güzel,ilham geldikçe farklı cümlelerde doldurulur öyleyse içine..

Sevgiler çokca...

Bugday Tanesi dedi ki...

Delfinacım hoş bulduk. Ne güzel yeniden görüşebilmemiz...Evet haklısın,ama şimdiden doldurursam kartın boyutu yetmez gibi geliyor bana :))

Asuman Yelen dedi ki...

Hoşgeldin Buğday' cım. Tekrar buluşmak çok güzel. Keşke benim yolladığım kart da ulaşsaydı çekmecene ama benzeri aksaklıklar seninle sınırlı değil. Bana da gönderildiğini bildiğim ama elime ulaşmayan kartlar oldu.
Bu arada güzel kartın için çok teşekkürler.
Sevgiler...

Çınar dedi ki...

Hoşgeldin, cıvıl cıvıl bir neşeyle geldin. Belli ki çok güzel geçmiş tatilin. Kartların da çok güzeller.

Sevgiler

Bugday Tanesi dedi ki...

Asuman Abla hoş buldum :) Evet malesef senin kartın bana ulaşmadı ama kim bilir belki hala bir yerlerde bana gelmeyi bekliyordur.Rica ederim. Beğendiğine sevindim...

Bugday Tanesi dedi ki...

Sevgili Çınar, çok teşekkür ederim. Burda olmayı özlemişim...

Nihan dedi ki...

Sevgili Buğday :D hoşgeldin.
taneyi eklemedim. böyle hitap etmek daha hoşuma gitti.:)))

Pusulasız Hayat Kitap Sesleri dedi ki...

Hoş geldin canım, özlemiştik seni ve yazılarını
Sevgiler ...:)

Bugday Tanesi dedi ki...

Nihan, de tabi istedigin gibi hitap edebilirsin. Zaten bana yolladigin kartta Ipek diye hitap eden bir tek sen olmussun :)

Bugday Tanesi dedi ki...

Ben de seni ozledim Ozlem ogretmenim :)Sevgileri aldim geri yolluyorum...

Asis dedi ki...

Hoşgeldinnn :) öyle oluyor ne yazık ki dönünce hiç gitmemiş gibi ama olsun yine de hatırlanınca mutlu oluyor insan..Hadi bakalım tatil maceralarını bekliyorum :)sevgilerimle...

sünter dedi ki...

Kartimi gördüm orda coook mutlu oldum:))

Genel olarak ulasmayan kartlarimdan sonra her ulasan kartimdan dolayi cocuklar gibi seviniyorum...

Öpüyorum

A-H dedi ki...

tuh benim gonderdigim gelmemis demek ki :(

Bugday Tanesi dedi ki...

Butterfly, hos buldum :) Haklisin hatirlanamak cok cok cok keyifli...

Bugday Tanesi dedi ki...

Sunterim adasim benim :) Sen bana mail attiginda kartin ulasamama ihtimalinden oturu uzulmustum ama ise geldigimde aha dedim Sunterin karti burda... Onun bana gelesi varmis iste :) Cok sagol.

Bugday Tanesi dedi ki...

A-H Merhaba... Uff neden gelmiyor ki bu kartlar? Belki postaci getirir daha. Goremesem de cok tesekkur ederim :)

coraline dedi ki...

hoşgeldin :)