16 Eylül 2009 Çarşamba

Dirty Dancing

Her çıkışında izledim, izlerim, izleyeceğim bu filmi...Saf temiz ve aynı zamanda cıvıl cıvıl her dakikası.Son sahnesinde uçuşa geçiyor, dans etmeye başlıyorum onlardan ilham alarak.Ve çığlık çığlığa NOW I'VE HAD THE TIME OF MY LIFE, NO I NEVER FELT LIKE THIS BEFORE,YES I SWEAR IT'S THE TRUTH, AND I OWE IT ALL TO YOU.... satırlarını bağırıyorum.

YEAH BABY.....(Kızın adı da Baby idi)

Aslında bu konuya değinmemim asıl sebebi Patrick Swayze oldu.Uzun zamandır kansere karşı savaş verdiğini, çeşitli dergilerden takip ediyordum. Dün verdiği bu savaşta beyaz bayrağını çektiğini duyunca aklıma gelen ilk şeyler bunlar oldu.
1-She's Like The Wind şarkısındaki yumuşak sesi
2-Ghost filminde Demi Moore ile çevirdiği aşk sahnesi
3-Dirty Dancing filmindeki son sahne

Eğer hayat varsa şayet gittiği yerde, daima dans etmesini diliyorum....

3 yorum:

Çınar dedi ki...

Ben de en çok ghost filminde sevmiştim patrick Swayze'ı.
Umarım dans ediyordur orda da...

Sevdiklerinle mutlu nice bayramlar geçirmen dileklerimle

Sevgiler

Nedret dedi ki...

Bloguma yazdığına memnun oldum Buğday'cık.Son bir saattir bloglarını okuyarak, daha doğrusu bloglarının içinde kendimi oraya buraya atarak yazdığın herşeyi bir çırpıda okumaya ve hazmetmeye çalışarak dolaşıyorum.Ve çok şaşırıyorum.Daha senin yaşın kaç? Ama hayatın, beynin, yüreğin ekstra large.Bir de evlilik sıkıştırmışsın gencecik yaşında araya.
Seninle ayni hassasiyetlere sahip 28 yaşında bir kızım var.Ona da hep ayni şeyi tembih ediyorum.Lütfen yüzeysel yaşayın.Etrafta mutlu mutlu gezen okumamış, o hastanede gördüğün elinde biri, karnında biri olan kadın gibi olun.Derinlere dalmak kimseyi mutlu etmiyor.O güzel beyinlerinizi aşırı yorup zorluyorsunuz.30 sene sonra okuduğunuz kitapların adlarını bile hatırlamaz hâle geleceksiniz ama onları okumakla edindiğiniz geniş düşünme kapasitesi hep canınızı yakacak.Sonunda beyniniz iflâs edecek.Duramıyorsanız bile yavaşlayın lütfen.Antidepresanlık olmadan yavaşlayın.Kızım gibi sen de beni dinlemeyeceksin biliyorum ama kıyamıyorum sizin bu yaşta bu kadar ince düşünmenize.
Evet Marmaris'te yaşıyoruz.Keşke sana arkadaşlık edebilecek kadar genç olsaydım.Tanışmış olsaydık senin gibi akıllı ve güzel bir kızı aslâ unutmazdım.Ailenle birlikte mutlu bir bayram diliyor sevgiyle kucaklıyorum.

Bugday Tanesi dedi ki...

Sevgili Neduk,aslında yazdığın yorumun her kelimesi ve harfine katılıyorum.Hayat belki de böyle yaşanmalı,farkında olmadan.Ama geri dönüp bakılınca boş görünmeyecek mi o kareler.Biliyorum,dünyayı da kurtaramayacağım elbet,ama gözlerim fazla görüyor bazı şeyleri.Gözlük takmaya çalıştığım zamanlar oldu biraz daha dar bir açıdan bakayım diye,ama geçici bir süre dayandım :)
Yavaşlamayı denerim,ama eminim ki bu da geçici olacaktır.Sevgiler...Ve kızınıza bol selam :D