24 Aralık 2008 Çarşamba

YENİLENEN YENİ YIL

Yeni bir sene. Yeni 365 gün 6 saat. Yeni umutlar ve yepyeni bir başlangıç. Yeni bir hayat, belki de yeni bir araba. Yeni bir ev de olabilir yada yeni bir koltuk takımı. Yeni bir iş yeri, yeni kıyafetler. Yeni bir ayakkabı da fena olmaz aslında.
Tüm bu yeniler adı yeni yıl olduğu için mi isteniyor ki? Mümkün... Her şeyi yenileme merakımızı bu yeni yılda giderebiliriz. Yeni piyango biletimizle yeniliklere yelken açabiliriz. Düşününce ne çok şey isteniyor yeni olan. Yeni olan şey de eskimiyor mu sonunda? Eskimiş dediğimiz şeyler, akan zaman içinde, zamana uyum sağlamışlardır, yıpranarak yenileşmişlerdir ve yeni bir görünüm kazanmışlardır. Sizce de böyle değil mi?
O halde yeni yılda neleri yenileyeceğimizi bir kez daha düşünmek gerekir. Sorulması gereken soru da şudur;
--- Asıl yenilenmesi gereken şeyler nelerdir?

2 yorum:

Unknown dedi ki...

tebrikler gerçekten tamda beni anlatmışsın yeni ev yeni araba yeni bi hayat ve yeni umutlar gerçekten gönülden tebrik ederim insanların yada özellikle benim içimdeki bu (yeni) tabirini hatırlattıgın için tşkler k.i.b ellerine yuregine saglık

Adsız dedi ki...

canım benim çok güzel yazmışsın yine yüreğine sağlık. bencede en önemli değişik insanın kendini yeniliklere açık bırakması,dediğin gibi nasılsa her şey eski ünvanına girecek ama yenilikler hiç bitmeyecek. öpüyorum cnm kendine iyi bak.