27 Kasım 2012 Salı

IYI HISSETMEMEK DE BIR HIS

1 . Geçen hafta başında cok sevdiğimiz bir tanıdığımızı kaybettik. Bugün cenazesi var Almanya'da. Yüreğim ailesiyle beraber. Yüreğim sıkışık, yüreğim sıkıntılı.

2.  Geçen hafta çok yoğun bir haftaydı, sene soyu sayımları ile geçti zamanımız. Zamanımız sayımdan öte gergin geçti. Başı gergin,sonu gergin,gergin bir hafta işte.

3. Geçen hafta İzmir'e gittik Almanya için vize almaya. Yine sistem değişikliği, yine farklı yönetmelikler vs.Neyse ki geldi. Aralık'ta Almanya yolcusuyuz.

4. Geçen hafta insanların teşekkürü ve tebriği nasıl unutabileceklerini gördüm. Bir konu ile ilgili başarı sağladım ve tebrik edildim. Bazı insanların o anda yüzlerini nasıl eğdiklerine ve orada öyle bir durum yaşanmamış gibi davrandıklarına şahit oldum. İlginç olan da onların yerine ben utandım. Asla böyle bir sorunum olmadı benim. Teşekkürü hak edene teşekkür etmeyi de, tebrik etmeyi de bildim hep.

5. Geçen hafta bir insanın sevilme uğruna ne tür şekillere girebildiğini gördüm. Sevgiye muhtaçlık ve onursuzluk arasında çok büyük fark var oysa ki. Yine de, iyi ki diyorum, gören taraftayım. Görüp ayrılan taraftayım.

6. Geçen hafta bitmesi gereken bir haftaydı ve bitti. Kötü olan o hafta bir daha hiç gelmeyecek geri ve ben zamanımı kötü tükettim.

Bu hafta mı, bu hafta bergauf...

13 yorum:

Leylak Dalı dedi ki...

Bazı haftalar öyle geçer işte, ne yapalım, daha kötüsü olmasın. Karartma enseyi.
4. maddenin ne olduğunu tahmin ediyorum, aynı şey bana da yapıldı çünkü. insanlar kötü, tahammülsüz, kıskanç ve ezik. Topunu çöpe postala.
Yakınınız için başsağlığı diliyorum, Allah size ömür versin.
Ve biten haftayı boşver Almanya hayalleri kurmaya başla, öperim çok. Şimdi senin parafrafı yazacağım...

Asuman Yelen dedi ki...

Buğday' cım, başınız sağolsun.
Yaşadıkça insanları tanıyorsun.
Mutluluğu ve başarıyı paylaşmak da
acıyı paylaşmakla denk aslında. Ama insan gerçek dostu da böyle tanıyor.
Ben yine de bu duygulara fazla takılma derim. Benim yaşlarıma gelince acısı fena halde çıkıyor.
Öpüyorum seni...

Bugday Tanesi dedi ki...

Leylakım,nasıl da anlıyorsun beni.Ama zaten o haftanın ağırlığını atma çabası içerisindeyim. Hazırlık, koşturmaca,alışveriş çabucak gelecek gitme zamanı. Bloguna atar atmaz okuyacağım. Bu arada yanağına bir öpücük kondurdum bilesin :)

Bugday Tanesi dedi ki...

Asuman ablacım,çok doğru. Hepsi öyle belli ki, yani iyi olan ve kötü olan.Çok taşımamaya çalışıyorum kendimle ama bazen oluyor böyle ağır günler.Ben de seni çok öpüyorum.

Asis dedi ki...

Başınız sağolsun..Oluyor böyle zamanlar sonra geçiyor bir bakıyorsun yine olmuş... Hayat böyle insanlar farklı farklı boşvermeyi öğrenmek lazım, takma kafana. Sevgilerimle

BAYKUŞ GÖZÜYLE... dedi ki...

Buğdayım başınız sağolsun, üzüldüm doğrusu.
Geçen hafta dediğin gibi gitti, bir daha da gelmesin diyelim yalnız güzellikler gelsin hep:)
Kıskanç ve çekemez insanlar ne yazık ki bizimle birlikte yaşıyorlar bu dünyada, idare edeceğiz galiba;)
Demek yolculuk var yine hayırlısı olsun canım...


Bugday Tanesi dedi ki...

Asis teşekkür ederim,evet aslında insan takmamaya çalışıyor yalnız fark ediyorum ki, kötü enerji kötü olaylara yelken açıyor. Bu yüzden kafayı değiştirmek gerek !

Bugday Tanesi dedi ki...

Natali,çok teşekkür ederim.Evet hepimiz tek düze olsak da bir anlamı olmayacaktı galiba farklılığımızın.Evet,yolculuk hazırlıkları başladı :)

coraline dedi ki...

merhaba,önce başın sağolsun :) sonra 4. madde bana da oldu ya, ilginç valla. hatta benim hiçbir abartmam falan da olmadığı halde. aman neyse, şimdiden iyi yolculuklar..

A-H dedi ki...

bazen bazi haftalar ve bazen de aylar boyle kotu gecebiliyor nedense :( basiniz sagolsun.
Almanlarin ustune tanimam vize konusunda, oldurmez surundururler sagolsunlar!

MAVİANNE dedi ki...

canımmm Allah Rahmet Eylesin
zordur acıyla başetmek
İnsanlara çok takmamayı öğrenmeli kırılmamak için
başarıyı tebrik etmek insanı yükseltir bence
ama herkes yapamıyor malesef
umarım kötü günler sıkıntılar geride kalmıştır
sevgiler

Bugday Tanesi dedi ki...

Coraline,A-H ve Mavianne
Baş sağlığınız için çok teşekkürler.Üzerinden bir hafta geçti bile. Zaman alıp götürdükleriye akıyor.Ortak bir maddeymiş 4.madde :) Onlar utansınlar o zaman diyerek hafifletiyorum olayı!

laleninbahcesi dedi ki...

Canım Dilek
kaybettiğin yakınınız için sabırlar ve rahmetler diliyorum.

Kötü biten hafta geçti gitti artık. Hep mutlu olsaydık mutluluk nedir bilemezdik. O yüzden o kötü geçen hafta da boşuna değil,üzülme...

Seni öpüyorum çok.