9 Şubat 2012 Perşembe

GEZİ ANI YAZISI 1

Tatilden sonra iş başı yapmak, işe adapte olmak zor olsa da, kendimi insafa davet ederek koca bir buçuk ay olmayışımı da unutmamam gerektiğini düşünüyorum.


İzmir'de kutlanan yılbaşı tatilimin başlangıcı oldu aslında.Daha önceki yazılarımda da İzmir'e olan sempatimi yazmıştım. Bu yüzden 2012 güzel karşıladı beni. İki gün sonrasında da Hamburg havaalanı istikametli yolculuğum başladı.


Havaalanı anılarım çoktur. Havaalanlarını çok seviyorum bu yüzden. Çünkü kavuşmalar ve ayrılıklar burda yaşanır. Heyecanlar yada isteksizlikler burda ortaya çıkar. Çok çeşit insanla aynı uçakta yolculuk etmenin ilginçliği büyüleyicidir. Tabi bir de bitmeyen kontroller...


İzmir'de bavuluma yerleştirdiğim oda parfümleri bavulumu açmama sebep oldu. Tabi beş tanesini yan yana koyunca bomba şüphesi arttı. Lütfen açınız ikazını alıp oda parfümlerine el konuldu. Eğer sizi getiren kişi hala burdaysa ona ulaşın burdan teslim alsın denildi. Durur muyum hiç, aradım eşimi... Sebebi oda parfümleri değildi, onu bir daha görmekti aslında. İlk uzun ayrılığımız olacaktı :) Şimdi yazınca, gülümsüyorum. Geldi geçti ve üzerine ikinci haftam oldu çalışmaya başlayalı.

Hamburg havaalanına ilk defa uçacaktım ve halam beni karşılamak için bekliyor olacaktı. Ama biz birbirimizi bulamayacakmışız meğer. O aşağıda ben yukarıda birbirimizi arayacakmışız meğer. Telefonlarla edilen yer tarifleriyle büyük buluşma gerçekleşti sonunda.

Bahsettiğim bir gönüllü staj olayı vardı biletlerim cebimde yazısında. İki haftalık bir süreçti ve farklı bir deneyimdi. Eğlendiğim, zaman zaman da sıkıldığım zamanlar oldu. Ama her şeye rağmen güzeldi. Devamı gelecek ama daha öğrenmem gereken çok şey var :) O dönemde yanımda olan ve telefon desteğini esirgemeyen canımlarıma çok teşekkür ederim.

Bir de en çok vakit geçirdiğim arkadaşımı da sizinle tanıştırmak istiyorum. Çok sakin, oyun oynamasını sevmeyen ve anca sevgi ve yemek istediğinde benimle muhattap olan arkadaşımı,sevgili Armani'yi...



Bu kadar değil tabi, bu yazı burda bitmedi :)




11 yorum:

BALLI LOKMAM dedi ki...

Hep zor olur tatil sonrası işe dönüş:(((

Nesrin dedi ki...

ARMANİ <3 NE KADAR ÇOK ÖZLEDİM BEN ONU :))

Fatma dedi ki...

Hoş geldin, devamını bekliyoruz:)

Leylak Dalı dedi ki...

Hadi devamı gelsin:)

Çınar dedi ki...

Hoşgeldin, güzel bir tatil olmuştur umarım. Ama ben senin Almanya haberini daha önceden aldım Sünter'den :))

Sevgiler

Bugday Tanesi dedi ki...

Ballı Lokmam, evet tatil sayılı gün olunca çabuk geçiyor üstelik :)

Nesrin'im zayıflamış üstelik,bi git gör derim :)

Fadiş, hoş bulduk özleştik,devamı gelecek.

Leylak Dalım, çok bekletmeyeceğim :)

Çınar, güzel oldu tatil. Demek senin de gelişmelerden haberin var.Çabalıyoruz işte bir şeyler :)

bilge ve annesi dedi ki...

Buğdayım ben de merakla bekliyorum devamını, yalnız nasıl güzel biiy o Armani dönüp dönüp bakıyorum fotoğrafa:))

coraline dedi ki...

hoşgeldin :)

Meyra dedi ki...

hoşgeldin...
devamını bekleyenlerdenim,en çokta havaalanında yaptığın gözlemleri okumak isterim;)

Adsız dedi ki...

O diilde ben bu Garfield'a taktım ! Yok böyle bişi,ya maşşşallah ama çok tatlı ben bunu kedilerle arası iyi olmayan biri olarak yıllar sonra söylüyosam bu kedide var bişi .

sünter dedi ki...

Canim benim aylar sonrada olsa okudum yazilarini.
Söyle keyifli bir anima saklamistim zaten. Uzun uzun yazmissindir sandim Amerikayi ama kisa kesmisin?:)

Bizimde bir Amerika planimiz var da söylemistim sanirim bir kac yil sonra ama.Insallah olur. Kismet bakalim.