7 Nisan 2009 Salı

OBAMA ( OHAMA )

Bugünlerde bir Obama çılgınlığı yaşanıyor ki akıllara zarar.İşten çıkıp şöyle bir uzatayım ayakcıklarımı, tv izleyeyim dedim ama nafile. Neymiş ; Obama gelmiş. E hoşgelmiş sefa getirmiş de ne bu abartı, ne bu tantana. Bir haber yapılıyor belgesel misali.

Sarışın bir spiker son nefesini haber sunarken verecek... 'Obama Çok mütevazı ayarlattı odasını.Hiçbir abartıya kaçmadı.Yemekte de aynı şekilde çok mütevazıydı.Kendisi odaya girer girmez bir tabak gönderildi.Tabakta kuru ve taze meyveler mevcuttu.Obama sabahın erken saatlerinde uyandı ve oteldeki spor salonuna indi.Orda yarım saat spor yaptı.Yaptığı sporların arasında step, ağırlık kaldırma ve yürüyüş vardı.Sporunu yaptıktan sonra da odasına gitti ve odasındaki kahvaltı şöyle idi; iki adet yumurta,iki adet de baken dediğimiz domuz etinden yapılan.........' Dahasını getiremeyeceğim çünkü bu cümle bitmeden ben bittim ve televizyonu kapattım.


AMAN TANRIM YAAA.Bu haber midir söyler misiniz? Seçim bitti abartılacak bir şey kalmadı ve bizler bu saçmalıklarla dolduruluyoruz.Banane kardeşim ne yapmış ne yapmamış.Nerdeyse kaç kere sevişip kaç kere tuvaleti kullandığını da söyleyecekler.Hoşgeldin Obama , habercilere de Ohama yani oha ama...

Hiç yorum yok: